Izsludināts konkurss LIFE projektu nacionālā finansējuma saņemšanai

raksta bilde

 Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Saskaņā ar Eiropas Savienības vides un klimata pasākumu programmas LIFE projektu nacionālā finansējuma konkursa nolikumu (apstiprināts 06.12.2021.) tiek izsludināts nacionālā finansējuma konkurss projektiem, kas 2022. gadā piedalīsies ES vides un klimata pasākumu programmas LIFE projektu konkursā.

2021. – 2024. gadā kopējais pieejamais finansējums Latvijas institūciju līdzfinansējuma nodrošināšana ir EUR 37 952 047.

Nacionālo finansējumu varēs saņemt juridiska persona, kas būs piedalījusies 2022.gada Eiropas Komisijas LIFE projektu konkursa uzsaukumā un iekļuvusi potenciāli finansējamo projektu sarakstā.

Visiem interesentiem, kas vēlas pieteikties nacionālajam finansējumam ne vēlāk kā 3 (trīs) nedēļas pirms Komisijas noteiktā iesniegšanas termiņa Fonda administrācijā ir jāiesniedz aizpildīta iesnieguma veidlapa un pieteikums par dalību nacionālā finansējuma konkursā.

Dokumenti:
Nacionālā finansējuma nolikumsiesnieguma veidlapa un pieteikums par dalību nacionālā finansējuma konkursā

Projektu konkursa rezultātā tiek pieņemts lēmums par atbalstu nacionālā finansējuma piešķiršanai projektiem, kas iekļauti LIFE projektu konkursa potenciāli finansējamo projektu sarakstā.

Informācija par nacionālo finansējumu pieejama www.lifeprogramma.lv sadaļā – “Projektu pieteicējiem” vai rakstot uz: life@vraa.gov.lv .

Apmācību kalendārs